Culinair overnachten arrangement voor twee personen
HomeArrangementenCulinair overnachten arrangement voor twee personen

Culinair overnachten arrangement voor twee personen

Niet alleen een unieke overnachting maar nu ook een uniek diner en ontbijt. Kies voor dit arrangement voor 2 personen en krijg een heerlijk 3-gangendiner in ons indoor park, slaap op een luxe bed in een vintage caravan, beachhouse of pipowagen en begin de nieuwe dag met een heerlijk ontbijt dat je ook mee kunt nemen naar je werk voor een lekkere lunch.

Ook uniek voor Amsterdam is dat je recht voor de deur gratis kunt parkeren op werkdagen van 18:00 tot 9:00 en in het weekend zelfs helemaal gratis. Kom je met de metro, dan hoef je slechts 350 meter te lopen.

Bij het diner in Outside Inn houd je gegarandeerd voldoende afstand van anderen, want de indoor camping is maar liefst 1000 m² groot en wij reserveren deze arrangementen voor maximaal 30 personen.

 

Zo werkt het:

Om aan alle corona voorwaarden te voldoen hebben we vaste tijden waarbinnen jullie kunnen aanschuiven voor het diner. Om 18:00 beginnen we ontspannen met een drankje waarna we jullie diner serveren tot 20:30. We vragen je daarom bij het maken van de reservering ook meteen je keuzes bij iedere gang uit het menu onderaan deze tekst aan ons door te geven. Je kunt ons hiervoor altijd even bellen of mailen dan vullen wij het voor je in. Liever zelf online je reservering maken:

Gebruik hiervoor eenvoudig de cijfers die per gang op het menu staan en geef ze aan ons door in het veld “Speciale wensen”. Dit veld verschijnt nadat u uw datum en kamer gekozen hebt en op “reserveer nu" hebt geklikt. Vul je bijv. in 132 dan krijgt je voorgerecht 1, hoofdgerecht 3 en nagerecht 2. (Je dinerpartner en jij kunnen uiteraard ieder een andere cijfercombinatie invullen)   

Dat allemaal voor € 89,95 pp (excl. drank)

 

 

Voorgerecht

1.   Cannelloni van gerookte zalm gevuld met zalm mousse, tuinkers en wasabimayonaise

2.   Rundercarpaccio met rucola, pijnboompitjes en parmezaanse kaas

3.   Salade met geitenkaas, geroosterde courgette, aubergine en waldkornbrood

4.   Huisgemaakte pompoensoep

 

 

Hoofdgerecht

1.   Beyondburger met gebakken aardappeltjes en seizoensgroenten 

 2.   Varkenshaas met champignonsaus, gebakken aardappeltjes en seizoensgroenten

 3.   Op de huid gebakken zalm met een taartje van aardappel en seizoensgroenten

4.   Rode mul met Argentijnse saus op risotto met pompoen

  

Nagerecht

 1.   Bosvruchtentaartje met slagroom en vers fruit

2.   Warme chocolade lava met vanille ijs

3.   Klassieke Italiaanse Tiramisu

4.   Crème brûlée

 

 

Boek dit arrangement