Groepsaccommodatie
HomeGroepsaccommodatie

Voor groepen en bedrijven een unieke locatie!

Voor bedrijven

Teambuildingdagen, bedrijfsevent, ‘heide’sessies, trainingsdagen. Het is allemaal mogelijk bij Outside Inn. Je huurt de hele Indoor Camping Amsterdam exclusief af. Je bent niet beperkt tot een paar uur overdag, maar je beschikt ook over de avonden, waardoor de intensiteit en de gezelligheid een extra boost krijgen.
 

Je kan je eigen materiaal meenemen, maar als je wilt, regelt Outside Inn flipovers, beamers, etc. Met zijn allen op de fiets? Wordt voor gezorgd. Vaartocht over de mooie Amstel of de fameuze Amsterdamse grachten? Outside Inn kan regelen dat jouw groep op loopafstand aan boord gaat. Volledige catering van koffiebreaks? Is mogelijk en ook onze ontbijtjes, lunches en buffetten van hoge kwaliteit worden zeer gewaardeerd.

Voor groepen

Nee, niet weer diezelfde saaie verjaardag! Doe het eens anders en nodig je vrienden en familie uit om het te vieren op een bijzondere locatie: Outside Inn. Ook je huwelijksfeest, vriendenuitje, familieweekend, verenigingsjubileum en meer kan je vieren op onze Indoor Camping Amsterdam. Je hebt alle ruimte exclusief voor je eigen groep en het regent nooit. Je feest of samenzijn kan niet mislukken!
 

De mogelijkheden zijn te over. Denk aan een fietsspeurtocht langs de Amstel en het buitengebied of juist in Amsterdam. Een Oudhollandse spelletjesmiddag kan ook of sommigen gaan spontaan jeu de boules of badminton spelen. Of juist moderner: een Arcade festival. Check met Outside Inn voor de mogelijkheden om oldschool en newschool spelcomputers te organiseren, en over de camping te verspreiden. Wat te denken van een filmmarathon of samen die ene belangrijke voetbalwedstrijd kijken? Check met Outside Inn, voor het organiseren van een groot projectiescherm. Bij Outside Inn maken we van alles mee, van een heus privé-Oktoberfest (maar dan zomaar in juni!!?) tot een knallende disco in de kelder
 

Unieke gelegenheid

Zoveel mensen, zoveel wensen. Check of je eigen idee inpasbaar is in de Outside Inn indoor camping. We staan overal voor open en denken goed mee. Ons unieke concept zorgt er voor dat jouw event net zo uniek wordt.