breakfast

Faciliteiten

HomeDe CampingFaciliteiten

Receptie

De receptie van onze indoor camping in Amsterdam is elke dag geopend van 08:00 tot 22:00. Je kunt inchecken vanaf 15:00 uur en uitchecken tot 11:00 uur. Wil je eerder komen of langer blijven liggen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Outside Inn

Self-service bar

Trek of dorstig? Bij ons op de camping kan iedereen zelf eten en drinken pakken. Je kruist aan wat je hebt genomen en aan het eind van je verblijf rekenen we dat af. We verkopen warme en koude dranken, ijsjes en andere (on)gezonde snacks. Wil je liever je eigen eten en drinken meenemen? Dat mag! We hebben een koelkast speciaal voor onze gasten.

self service bar

Ontbijt

We serveren doordeweeks een heerlijk ontbijt via onze bevriende cateraar, bestaande uit: een luxe broodje met beleg naar keuze, croissant of ei, yoghurt van de Lelystadse boer met granola, jus d'orange en koffie of thee (€10,50). 

In het weekend serveren we ons eigen ontbijtje met een versgebakken croissant, gekookt eitje, biologische yoghurt, jus d'orange en koffie of thee (€7,50). 

breakfast

Sanitair

Net als op de echte camping hebben we een gedeeld super schoon sanitair. Het voordeel is dat je niet met een wc-rol onder je arm over de camping hoeft. Handdoeken zijn bij je verblijf inbegrepen en er hangen shampoodispensers in de douches. Een föhn is ook aanwezig!

Outside Inn

VIP Lounge

Onze Indoor Camping Amsterdam heeft een gezellige VIP Lounge in de kelder. Het heeft wat weg van een Engelse herensocieteit en het is een toffe plek om te chillen en kletsen als het boven rustig moet zijn. Voel je vrij om een spelletje te spelen of een drankje te drinken.

Outside Inn

Spelletjes en vermaak

Daag je vrienden uit voor een badmintonwedstrijd of speel een spannend bordspel. Toe aan wat rust? Lees een boek op de schommel. Onze indoor camping biedt genoeg vermaak!

Having fun at Hotel Outside Inn Amsterdam indoor camping