Playing games on the campground of Hotel Outside Inn Amsterdam
Powered by Cubilis
Exterior Camper bus Outside Inn Amsterdam indoor camping


Juist in Corona-tijd de leukste accommodatie

Ideale accommodatie om Amsterdam te bezoeken in deze Corona-periode. Nieuwste en beste ventilatiesysteem. Niet ongezellig eten op je hotelkamer, maar je diner laten bezorgen en leuk voor je caravan of strandhuisje (of in de lounge) verorberen. Grote 'industriële hal' met voldoende afstand tot andere gasten.

NB Meestal gratis parkeren voor de deur. In 8 minuten met metro (300m) naar het centrum. Maximale waardering in beoordelingen op Google, Booking, Expedia en eigen website. Vintage caravans met super goede bedden. Gezellige sfeer!

Lees meer over het ontstaan van Outside Inn

Kamers

Kies tussen een vintage of classic caravan of slaap in een strandhuisje of een speciaal voertuig. Eén ding hebben ze gemeen: een zeer goed bed!! Elke overnachtingsplek is uniek en speciaal voor ons hotel gerenoveerd en gemoderniseerd. Volg ons op social media om te zien welke nieuwe ‘kamers’ we elke maand bij bouwen.

365 dagen per jaar kamperen met alleen de voordelen en niet de nadelen daarvan. Het is er altijd droog en warm. Je bent binnen in een ruime hal van 1000 m² en toch stap je uit je caravan op het gras. Een boom, een schommel, je eigen terras, het is er allemaal.

Indoor Camping Amsterdam heeft een relaxte vibe en is een enorm fotogeniek hotel. Laat je verrassen of verras je partner met een unieke overnachting in de meest gave stad van Nederland.

Amsterdam & Omgeving

Indoor Camping Amsterdam heeft een relaxte vibe en is een enorm fotogeniek hotel. Het ligt ook ideaal: op 8 metrominuten van downtown Amsterdam en op 8 fietsminuten van het groene gebied rond de rivier de Amstel.

Laat je verrassen of verras je partner met een unieke overnachting in de meest gave stad van Nederland.