outside-inn-dineren-slapen-arrangement-trouw.jpg
Powered by Cubilis
outside-inn-indoor-camping-amsterdam-covid.jpg

NIEUW Boek nu een diner/slaaparrangement: copieus 3-gangen menu, overnachten, ontbijten voor slechts € 89,95 pp.

 

Uniek hotel

Overnacht eens anders en slaap luxe in een vintage caravan of strandhuisje in een overdekt park. Eén ding hebben ze gemeen: een zeer goed bed!

 

Ideale ligging: 8 metrominuten van downtown Amsterdam en 8 fietsminuten van weilanden en rivier. Meestal gratis parkeren voor de deur.

Lees meer over het ontstaan van Outside Inn

Kamers

Kies tussen een vintage of classic caravan of slaap in een strandhuisje of een speciaal voertuig. Eén ding hebben ze gemeen: een zeer goed bed!! Elke overnachtingsplek is uniek en speciaal voor ons hotel gerenoveerd en gemoderniseerd. Volg ons op social media om te zien welke nieuwe ‘kamers’ we elke maand bij bouwen.

365 dagen per jaar kamperen met alleen de voordelen en niet de nadelen daarvan. Het is er altijd droog en warm. Je bent binnen in een ruime hal van 1000 m² en toch stap je uit je caravan op het gras. Een boom, een schommel, je eigen terras, het is er allemaal.

Indoor Camping Amsterdam heeft een relaxte vibe en is een enorm fotogeniek hotel. Laat je verrassen of verras je partner met een unieke overnachting in de meest gave stad van Nederland.

Amsterdam & Omgeving

Indoor Camping Amsterdam heeft een relaxte vibe en is een enorm fotogeniek hotel. Het ligt ook ideaal: op 8 metrominuten van downtown Amsterdam en op 8 fietsminuten van het groene gebied rond de rivier de Amstel.

Laat je verrassen of verras je partner met een unieke overnachting in de meest gave stad van Nederland.

Uniek diner/overnacht-arrangement

Toch uit eten met lekker slapen als toetje

 

Velen zouden de komende tijd heel wat over hebben voor een gezellig avondje uit. Helaas mag dat niet meer in Nederland. Maar er is een oplossing! Hotel Outside Inn is een unieke indoor camping in Amsterdam waar je in het overdekte park of op het binnenstrand een 3-gangen diner boekt en daarna zo je luxe bed in vintage caravan of beachhouse inrolt. De volgende morgen wordt je verwend met een heerlijk ontbijt dat je ook mee kunt nemen naar je werk voor een luxe lunch. Of je plakt er een lekker loom dagje in de prachtige hal van de indoor camping achteraan of maakt een ontspannende fietstocht langs de nabijgelegen Amstel.

 

Bij het diner in Outside Inn houdt je gegarandeerd voldoende afstand van anderen, want de indoor camping is maar liefst 1000 m² groot. Je dineert voor je caravan of strandhuisje. Je kan ook kiezen voor een aparte tafel op het groene gras midden in de hal. Kaarsje op tafel, lichten gedimd, heerlijk eten, zo je bed in rollen, volgens eigenaar Willem Megens een uitkomst voor iedereen die weer eens romantisch uit eten wil.

En het diner mag er zijn. Er is een keuze uit 3 soorten voor-, hoofd- en nagerechten. Denk daarbij aan klassiekers als carpaccio, maar ook aan bijzondere creaties als rode mul met Argentijnse saus op een bedje van pompoenrisotto.

Ook het ontbijt biedt enkele fantastische opties, zoals bijvoorbeeld gegrilde groenten met granaatappelcrème op een vers pompoenpitbroodje of boerenrauwkost en magere roomkaas in een gezonde groentenwrap. Het mooiste is dat het hele arrangement slechts € 89,50 per persoon kost.

 

Corona-maatregelen

Natuurlijk kan dit arrangement alleen omdat Outside Inn aan alle voorwaarden in deze Corona-tijd voldoet. Allereerst is er een nieuw, geavanceerd luchtbehandelingssysteem aanwezig. Iedereen kan en zal voldoende afstand houden. Reserveren kan alleen voor maximaal 4 mensen uit één huishouden. Komt u met meerdere mensen of uit meerdere huishoudens dan zal de maat van minimaal 1,5 meter tussen de tafels in acht worden genomen.

Reserveren? Bel met 020-8905610 of boek online

diner/slaaparrangement
1 / 1