Playing games on the campground of Hotel Outside Inn Amsterdam
Powered by Cubilis
Exterior Camper bus Outside Inn Amsterdam indoor camping


Outside Inn zoekt een flexibele acco-manager


Outside Inn is een uniek concept in Amsterdam. Is het een hotel? Is het een camping? Wie het weet, mag het zeggen, maar volgens onze gasten is het in ieder geval fantastisch (rating 5 sterren op Google!).
Om als populaire overnachtingslocatie verder te kunnen groeien en toch onze gasten te kunnen blijven plezieren, zoeken we een veelzijdige manager voor onze accommodatie.

Wat ga je doen?
Je krijgt een zeer gevarieerd werkaanbod en bent medeverantwoordelijk om alles op de camping in goede banen te leiden.

Lees verder over Outside Inn en de vacature

Kamers

Kies tussen een vintage of classic caravan of slaap in een strandhuisje of een speciaal voertuig. Eén ding hebben ze gemeen: een zeer goed bed!! Elke overnachtingsplek is uniek en speciaal voor ons hotel gerenoveerd en gemoderniseerd. Volg ons op social media om te zien welke nieuwe ‘kamers’ we elke maand bij bouwen.

365 dagen per jaar kamperen met alleen de voordelen en niet de nadelen daarvan. Het is er altijd droog en warm. Je bent binnen in een ruime hal van 1000 m² en toch stap je uit je caravan op het gras. Een boom, een schommel, je eigen terras, het is er allemaal.

Indoor Camping Amsterdam heeft een relaxte vibe en is een enorm fotogeniek hotel. Laat je verrassen of verras je partner met een unieke overnachting in de meest gave stad van Nederland.

Amsterdam & Omgeving

Indoor Camping Amsterdam heeft een relaxte vibe en is een enorm fotogeniek hotel. Het ligt ook ideaal: op 8 metrominuten van downtown Amsterdam en op 8 fietsminuten van het groene gebied rond de rivier de Amstel.

Laat je verrassen of verras je partner met een unieke overnachting in de meest gave stad van Nederland.