Outside Inn

Beach House

Boek nu
HomeKamersBeach House

Beach House

Welkom op het strand van onze camping! 

Onze strandhuisjes zijn voorzien van twee heerlijke eenpersoonsbedden. We kunnen deze op verzoek ook tegen elkaar aanzetten. Als je de deur uitstapt sta je op je eigen terrasje, omgeven door echt zand. Een echte beach experience.

Elke ‘kamer’ heeft een eigen terras met een zitje. De douches en toiletten bevinden zich in de gedeelde sanitair ruimte in de kelder. Alle kamers zijn voorzien van beddengoed en handdoeken. Op de camping geniet je van supersnelle Wi-Fi, zodat je de foto’s van je verblijf gelijk kunt uploaden op social media.

Wij kiezen een mooie Beach House voor je uit. Heb je een voorkeur? Dan kun je dat tijdens je boeking doorgeven. We kunnen geen garantie geven dat je in je voorkeurshuisje terechtkomt; dit is afhankelijk van beschikbaarheid. Maar alle strandhuisjes zijn mooi en comfortabel!

____

Let op: in het voorjaar van 2024 openen wij een gloednieuw indoor strand op de eerste verdieping. Boek je een strandhuis? Dan kan het zijn dat je huisje op de camping staat óf op het strand boven. Uiteraard kun je in beide ruimtes vertoeven en heb je toegang tot alle voorzieningen!

Outside Inn