Playing games on the campground of Hotel Outside Inn Amsterdam

Groepen

HomeDe CampingGroepen

Organiseer jouw evenement bij
Outside Inn

Op zoek naar een bijzondere locatie voor je teamuitje, verjaardag, familieweekend, bruiloft of jubileum? Wij zijn er voor je. Onze indoor camping in Amsterdam biedt een prachtig decor voor jouw groep. Je kunt de hele camping afhuren of ons Strand op de 1e verdieping reserveren voor kleinere groepen. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Having fun at Hotel Outside Inn Amsterdam indoor camping

Voor Groepen

Op zoek naar een bijzondere locatie voor je verjaardag, vriendenuitje, familieweekend of jubileum? Zoek niet verder! Onze indoor camping en ons Strand op de 1e verdieping bieden een prachtig decor voor grote en kleine groepen. 

Wij kunnen je helpen bij leuke activiteiten. Een speurtocht over de camping, een filmavond of een campingbingo; er is van alles mogelijk. Ook een hotel is niet meer nodig: je kunt gewoon bij ons overnachten.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! 

Doe een aanvraag!
Group on the Beach @ the first floor

Voor bedrijven

Waan je op vakantie terwijl je werkt aan de toekomst van jouw bedrijf. Klinkt goed, toch? Keer jezelf en je collega’s binnenstebuiten, droom met jouw team over de toekomst en combineer dit met sport en spel. Een onvergetelijke dag op een indoor camping.

Teambuilding, bedrijfsuitjes, een heisessie, trainingsdag of brainstorm... Het is allemaal mogelijk bij Outside Inn. Je huurt de hele Indoor Camping Amsterdam of Het Strand op de 1e verdieping exclusief af. Kom je van ver? Dan kun je natuurlijk ook een overnachting boeken.

Wij kunnen je helpen bij het organiseren van het programma en de catering.

Cheers At the beach Outside Inn Amsterdam indoor camping

Jouw eigen evenement...

Zoveel mensen, zoveel wensen. Heb je een tof idee voor een evenement, zoals een yogaretraite, expositie of minifestival? We bespreken de mogelijkheden graag met je. We staan overal voor open en denken goed mee. Ons unieke concept zorgt er voor dat jouw event net zo uniek wordt.

Neem contact op!