Outside Inn

Routes

HomeContactRoutes

Routes

Outside Inn Amsterdam is makkelijk te bereiken per openbaar vervoer (trein en metro), internationale buslijnen, vanaf het vliegveld en met de auto. Gunstige OV-tickets en combitickets vind je hier. Op onderstaande kaarten zie je makkelijke routes naar de indoor camping per vervoersmiddel.

Met de auto

Neem vanaf de ring A10 afrit 11 (s111, Overamstel) en volg de route hiernaast. Gratis parkeren kan voor de deur vanaf 18.00 uur en in de weekenden. Doordeweeks geldt van 09:00 tot 18:00 uur betaald parkeren. Wij bieden parkeerplaatsen aan tegen en gereduceerd tarief. Vraag hiernaar bij de receptie. Rijd je elektrisch? Er staan twee laadpalen in de straat.

Outside Inn

Metro

Het dichtstbijzijnde metrostation is Van der Madeweg. Het is 350 meter lopen naar onze indoor camping! De metro is een perfect vervoersmiddel om de stad te verkennen. In 12 minuten sta je op Amsterdam Centraal!

Outside Inn

Trein of bus

Op zo'n 10 minuten lopen van Outside Inn vind je NS-station Duivendrecht. Hier stoppen ook een aantal internationale bussen.

Outside Inn

Vanaf Schiphol

Kom je vanaf het vliegveld? Je kunt vanaf Schiphol rechtstreeks met de trein naar station Duivendrecht. Vanaf daar is het een kleine 10 minuten lopen naar Outside Inn. Ook kun je een taxi nemen, of voor Uber of Bolt kiezen.

Outside Inn